Din Mai se schimba foaia la Dibi Radio! (Detalii AICI!)

Din 1 Mai DiBi Radio Online Romania  lanseaza o noua grila de emisiuni interactive si un Playlist bogat in exclusivitati muzicale.

 

 

De Luni pana Duminica vedetele iti dau trezirea intre orele 9.00 - 12.00 in cadrul emisiunii "DiBi Star".

 

Marti seara Damany va da intalnire cu invitati de marca, telefoane in direct si cele mai tari  noutati muzicale intr-un nou sezon de "Taka Paka".

 

Mariusik fara frica revine in fiecare Miercuri cu telefoane si dedicatii in direct, incepand cu orele 18.30 si a lui emisiune "Dildilea".

 

 

 

DeeJay Andu va fi prezent in studioul central in fiecare Joi alaturi de Drinck, la o caterinca pe budinca, dedicatii in direct, invitati surpriza si preferinte muzicale la cerere in cadrul emisiunii  "Taka Paka".

 

Damany va asteapta in fiecare Vineri seara sa faceti "noaptea alba" cu cele mai tari HIT-uri din toate timpurile, lansari muzicale si telefoane in direct.

 

Sambata intre orele 14.00 - 16.00 ascultati emisiunea de folclor "Hora la romani", de la 18.00 - 20.00 faceti un sprit si un gratarel in compania emisiunii "Chef de Chef", cu cei mai tari lautari si muzica 100% LIVE, iar de la orele 22.00 DeeJay Andu va asteapta cu cele mai tari mixuri si a lui emisiune "DiBi Club."

 

Duminica puteti asculta pe frecventa noastra in reluare cele mai tari emisiuni din luna in curs, iar seara va delectati cu "Istoria manelelor" alaturi de DeeJay Ciprian.

 

Numarul nostru de telefon valabil este: 0727 . 100 . 250

 

Lasa-ti parerea si tu AICI: http://www.dibiradio.ro/live/index.html

 

Daca vrei sa fi o persoana informata non stop da un LIKE pe: http://www.facebook.com/dibiradio

 

Asculta ACUM DiBi Radio si pe telefonul tau mobil: www.dibiradio.ro/asculta.m3u

 

Daca doresti sa ne contactezi pe E-mail foloseste adresa: contact@dibiradio.ro

COMENTARII ()