Dan Bursuc si Salam lanseaza impreuna televiziune!

DiBi TV a început să emită, deocamndată pe internet, cu o emisie interactiva 24/24 ore. Aplicatia se poate descarca gratuit din faimosul AppStore sau Google Play, de unde românii de pe întreg mapamondul pot urmări videoclipuri şi emisiuni cu artiştii preferaţi pe orice iPhone, tabletă, computer conectat la internet. Lansarea oficială a postului pe satelit va avea loc anul acesta şi surpriză, acţionar secundar este popularul manelist Florin Salam.

 

Încurajat de succesul radioului online DiBi-”DiBi Radio”, locul 1 mult timp în topul aplicaţiilor româneşti iPhone din întreaga lume, Dan Bursuc lansează alături de Florin Salam şi o televiziune.

 

Cunoscut pentru investiţiile sale neobişnuite în tagma manelistică, vizionarul Dan Bursuc a legat parteneriate cu site-uri din Statele Unite pentru colectarea drepturilor de autor prin descărcarea şi difuzarea produselor sale, are propria platform media pe internet, studiouri de înregistrări, casă de discuri, şcoală de muzică şi propriul post radio cu acelaşi nume, DiBi Radio.

 

SURSA NOASTRA: ZIARUL LIBERTATEA

 

VEZI DIBI TV LIVE APASAND AICI !

COMENTARII ()