DiBi Radio prezent la ziua lui Florin Salam !

Impresarul Dan Bursuc impreuna cu Balkan Club Bucuresti au organizat o petrecere surpriza, indragitului cantaret de manele Florin Salam, care pe 2 Octombrie 2013, a implinit frumoasa varsta de 34 de ani.

 

Nu au putut lipsi de la petrecere admiratorii infocati ai artistului si foarte multi colegi din breasla, dintre care amintim pe Sorinel Pustiu, Marius Babanu, Leo de Vis, Damany si nu ultimul pe lista Copilul de Aur care alaturi de Gina Pistol si acompaniati de Fomatia de Aur i-au cantat lui Florin "La multi ani" si i-au dedicat o melodie in premiera "Asta-i viata din Balcani", pe valuri de sampanie si focuri de artificii.

 

Un sincer "La multi ani", putere de munca si cat mai multe melodii de top ii ureaza si echipa DiBi Radio.

 

 

 

IN CURAND PUTETI VIZIONA PE PORTALUL NOSTRU SI IMAGINI VIDEO DE LA EVENIMENT !

 

DIBI RADIO SE AUDE AICI !

 

 

 Daca vrei sa fi o persoana informata

non stop da un LIKE pe: http://www.facebook.com/dibiradio

 

 URMARESTE DIBI TV AICI !

 

 

 

CITESTE AICI CE CADOURI A PRIMIT FLORIN SALAM DE ZIUA LUI !

 

 

“Am primit patru parfumuri, o pereche de pantofi, mama, mama, cate un tort si un pupic de la fiecare dintre copiii mei. Ce-mi mai trebuie mie? Nimic! Ma simt implinit!”, a conchis artistul.

 

Copiii manelistului, Betty si Dani, i-au daruit tatalul lor un tort de martipan pe care au inscriptionat mesajul “Te iubim!”, iar familia i-a cumparat un altul de ciocolata. Unul dintre invitati l-a cadorit pe artist cu o pereche de pantofi Roberto Cavalli a caror valoare depaseste 700 de euro si la vederea carora artistul a exclamat: “Uite ceva fin si cu gust. Pantofi astia se potrivesc perfect cu sacoul pe care il port acum, sacoul meu de piele cumparat din America”, a spus incantat Salam.

COMENTARII ()