Delia este surda de trei saptamani! (SENZATIONAL)

Cantareata este la pamant. Dupa nenumarate consultatii medicale, tratamente si investigatii tot nu aude cu urechea dreapta. In urma cu trei saptamani, dupa un concert, Delia Matache a ajuns direct la urgenta acuzand senzatii de ureche infundata si de atunci nu a aparut nicio schimbare.

 

Ceea ce parea la inceput doar o problema minora s-a transformat intr-o adevarata drama pentru Delia Matache. Cantareata risca sa-si piarda auzul la una dintre urechi. Mai grav este ca medicii nu gasesc o explicatie si niciun tratament. In urma cu trei saptamani, dupa un concert, Delia a sesizat ca nu mai aude cu urechea dreapta si a fugit de urgenta la spital.Diagnosticul de atunci a fost "otita". Din nefericire, lucrurile nu erau atat de simple.

 

Artista nu a raspuns la tratamentul clasic. Au urmat noi investigatii si alte tratamente. In ultima instanta, Delia s-a vazut nevoita sa ia un antibiotic puternic, dar nici acesta nu i-a rezolvat problema. Au trecut trei saptamani si este in continuare surda de o ureche, o disfunctie incompatibila cu activitatea ei muzicala, ceea ce o inspaimanta pe Delia.

 

"Nu stiu ce sa mai fac! Am fost la mai multi doctori si nimeni nu gaseste o solutie", ne-a declarat artista intr-un acces de disperare. Boala ei ar putea fi si un efect advers al vaccinurilor (malarie, hepatita B si febra galbena) pe care le-a facut pentru calatoria pe care urmeaza sa o intreprinda pe continentul asiatic. Din cauza starii de sanatate, Delia se gandeste din ce in ce mai serios sa-si anuleze planurile de vacanta de teama complicatiilor.

COMENTARII ()