Afla AICI cum si-a pedepsit Madonna fiica pentru ca fumeaza!

Supărată că fiica ei, Lourdes (15 ani), s-a apucat de fumat, Madonna (53 ani) a decis să o pedepsească aspru. Nu, nu a certat-o și nici nu a pus-o pe coji de nucă, ci a exclus-o din echipa ei de dansatori.

Astfel, cel mai mare vis al adolescentei, acela de a urca pe scenă în cadrul turneului mondial pe care îl va susține mama ei în 2012, s-a spulberat.Madonna a luat această decizie aspră, după ce fiica ei a fost fotografiată de paparazzi fumând.

Turneul mondial al Madonnei va debuta cu un concert în Israel, la Tel Aviv, pe 29 mai, şi va continua cu spectacole în Europa, America de Nord, America de Sud şi Australia.

Madonna este o cântăreață americană, actriță, producătoare și compozitoare de muzică pop, câștigătoare a multor premii Grammy, laureată a Globului de Aur și autoare de cărți. Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Regina muzicii pop", Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume.

 

DETALII DESPRE NOUA GRILA DE EMISIUNII DIBI RADIO ONLINE ROMANIA GASESTI APASAND AICI !

 

 

Lasa-ti parerea si tu AICI: http://www.dibiradio.ro/live/index.html

 

Daca vrei sa fi o persoana informata non stop da un LIKE pe: http://www.facebook.com/dibiradio

 

 

 Asculta ACUM DiBi Radio si pe telefonul tau mobil: www.dibiradio.ro/asculta.m3u

COMENTARII ()