Se pare ca dupa ce s-a impacat cu fostul sot, Bianca Dragusanu uita sa fie atenta la ipostazele in care apare atunci cand este filmata. Ultima “greseala” de acest gen a lasat la vedere mult mai mult decat si-ar fi dorit blondina.

Aflata la mare, acolo unde filmeaza pentru o emisiune TV dar si unde petrece clipe de neuitat in compania lui Victor Slav, Bianca Dragusanu a fost implicata, fara sa vrea, intr-o scena mai putin placuta.

Vrand sa se intinda pe un balansoar, blondina si-a expus cea mai intima parte a corpului, fiind tradata de pantalonii foarte scurti pe care ii purta la momentul respectiv.

Probabil ca fosta asistenta TV nu si-a dat seama ca shortul cu care era imbracata nu ii acoperea destul de decent zona inghinala, asa ca si-a desfacut larg picioarele atunci cand a dorit sa se aseze comod pe balansoar.

Fara indoiala, avem de-a face cu o ipostaza de care orice femeie s-ar simti rusinata. Probabil ca cei care realizeaza emisiunea o vor scoate la montaj, insa scena va ramane in memoria fanilor Biancai pentru totdeauna.

 

DIBI RADIO SE AUDE AICI !

 Daca vrei sa fi o persoana informata

non stop da un LIKE pe: http://www.facebook.com/dibiradio





COMENTARII ()