Primele imagini cu mireasa lui Connect-R!

21 septembrie va fi o zi care le va ramane pentru totdeauna in suflet Mishei si lui Connect-R. Cei doi si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, intr-o ceremonie emotionanta. Mireasa a stralucit in rochia de mireasa de un alb imaculat.

Povestea lor de dragoste a luat prin surprindere pe toata lumea, pana si apropiatii ramanand fara cuvinte in urma cu un an, cand Connect-R a luat-o pe Misha de sotie. Cei doi s-au cununat civil in cadrul unei petreceri foarte restranse, care s-a desfasurat in cel mai mare secret, intr-un restaurant din Capitala.La scurt timp, au reusit din nou sa lase pe toata lumea fara cuvinte, atunci cand au anuntat ca artista este insarcinata, micuta Maya venind pe lume la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an. Astazi, cei doi au mai marcat un eveniment important din viata lor, jurandu-si iubire si credinta eterna in fata lui Dumnezeu.

Evenimentul a avut loc la Biserica "Bucur Ciobanul" din Capitala, in prezenta rudelor si prietenilor foarte apropiati. Inca de cand si-a facut aparitia la biserica, Misha a reusit sa lase pe toata lumea cu gura cascata. Desi nu si-a dorit sa epateze, aceasta a reusit sa ii impresioneze pe toti. Rochia alba, diafana i-a pus perfect in valoare calitatile fizice si a reusit sa sublinieze ceea ce are ea mai frumos.

Sursa noastra: CanCan

Pentru mai multe detalii foto si video apasa aici !

 

DIBI RADIO SE AUDE AICI !

 Daca vrei sa intri in gashka noastra da un LIKE pe:

http://www.facebook.com/dibiradio

DIBI TV SE VEDE AICI !

COMENTARII ()