Adora a câştigat la păcănele în Singapore

Aflată într-o vacanţă în Asia, în Singapore, interpreta pieselor „Up Now” şi "Sentimente evidente" a avut parte de câteva întâmplări memorabile. A înotat cu rechinii şi pisicile de mare în Oceanul indian unde a mers în croazieră, a făcut baie la etajul 60 şi a câştigat la cazinoul hotelului.

Adora s-a simţit răsfăţată în vacanţa de vis pe care a avut-o în Singapore. După ce s-a întors din croazieră a mers într-unul din cazinourile hotelului unde a fost cazată şi a jucat la jocurile mecanice de acolo.

Solista a câştigat în jur de 100 de ero pe care i-a reinvestit în alte jocuri. Solista ne-a povestit, în exclusivitate, că a mai câştigat bani, însă în ţară, la loz în plic, în urmă cu ceva ani. Cine are noroc la bani nu are în dragoste sau carieră.

Cântăreața s-a întors la muncă şi speră să lanseze cât de curând două piese la care a colaborat cu artişti de top.

„Am înotat cu rechinii şi cu pisicile de mare! Este o experienţă de nedescris... adrenalina este la maximum! Nu se compară cu nici un sport extrem, cu nici o aruncare din avion... Să vezi aceste fiinţe înotând pe lângă tine este copleşitor. Am înghiţit apă de vreo două ori când m-au atins sau când eram foarte aproape de ele. Asta este frumuseţea oceanului Indian... nu doar să faci poze sexy pe plaje exotice. Încă nu îmi vine să cred că am avut curajul să fac asta”, a povestit solista.
---------------------------------------
SURSA NOASTRA : Libertatea.roGALERIE FOTO ARTICOLCOMENTARII ()