In curand primul Maxi single Damany !

Damany se pregateste pentru a lansa in vara anului 2012 un video maxi single intitulat "Zumba Zumba", inregistrat in studiourile Grand Production Bursuc si produs de Terra Music Romania.

 

Este primul tau Maxi single ?

 

"Da este primul maxi si tinand cont ca anul acesta nu am scos nici o melodie, lasandu-mi admiratorii sa savureze extrasele de pe albumul intitulat "Salutare natiune", am vrut sa vin cu ceva impresionant la ureche".

 

Putini artisti scot in Romania un Maxi single. Ce contine un astfel de cd ?

 

"Din pacate este adevarat ce spui tu, piata si vanzarile nu permit artistilor romani sa scoata astfel de materiale pe piata. La noi lumea sa obisnuit sa cumpere un album pe care se regasesc cel putin 15 melodii din care numai 2 interesante. Un maxi single cuprinde mai multe variante ramixate la piesa de baza, videoclipul melodiei,  vocile artistului, negativul si un bonus track."

 

 

Tu la fel ca si Connect-r ai venit anul acesta cu o schimbare SHOCK de look. Ce au spus admiratorii (fanele) despre aceasta noua imagine?

 

"Avand o emisiune muzicala saptamanala la tv lumea care indrageste "brandul" DAMANY, sa obisnuit din mers si cred ca a fost bine venita schimbarea, mai ales in randul tinerilor aceasta tunsoare ZUMBA SHOCK face furori".

 

 

 

Daca tot ai pronuntat cuvantul "ZUMBA", povesteste-ne un pic despre videosingle.

 

"Piesa este foarte dansabila usor de digerat in vacante, va beneficia de un clip interesant si sper sa se bucure de succes in randul tinerilor ca si precedentele mele piese. Pe aceasta cale tin sa ii multumesc in mod expres Domnului Dan Bursuc, compozitorul melodiei si celor care vara asta vor dansa "Zumba Zumba" cu al vostru Damany".

 

 

MELODIA SE VA AUZI PENTRU PRIMA DATA IN PREMIERA LA DIBI RADIO !

 

 

COMENTARII ()