Liviu Guta a patit-o rau la o nunta!

Nemiloasa criză a ajuns să lovească și buzunarele maneliștilor și a amatorilor acestui gen de muzică. Liviu Guță a simțit asta pe pielea lui la o nuntă când banconetele de 100 de euro au fost înlocuite de cele de 5 RON.

Liviu Guță recunoaște că în această perioadă când criza se resimte acut în întrega lume, nici maneliștii nu mai câștigă cum câștigau odată. Acesta a povestit un episod petrecut la o nuntă la care a cântat, în care unul dintre nuntași ”arunca” în el cu bancnote de 5 RON, pe care apoi le lua înapoi.”Au scăzut foarte mult concertele și nunțile. Nu se mai fac banii de altădată. Am pățit-o eu la o nuntă la Drăgășani. Au auncat cu 5 RON în mine. Îi luau înapoi după aceea. Nu a fost o problemă, eu mi-am luat banii pe cântare. E bine că am cu ce să îmi țin copii. Îmi doresc în viață să am un pat, un acoperiș și apă am la chiuvetă. Am lăsat cu câteva sute bune la preț, pentru că nu-și mai permit clienții. Față de alți oameni supraviețuim mai bine. Casele de producție plătesc mult mai puțin la albume. Dacă cineva îmi dă banconte de un leu îi scot casa de marcat. Nu există așa ceva, cred că ar face mișto”, a povestit Liviu Guță la Poveștiri adevărate.

Și buzunarele lui Nicolae Guță resimt criza de anul acesta.

”Comparativ cu alți ani se simte și se resimte peste tot. Nu mă pot plânge că o duc rău, dar nici grozav. Satisfăcător, comaprativ cu alți ani”, a dezvăluit Nicolae Guță.

La rândul ei, Carmen Șerban terce prin perioada de criză fără prea mari schimbări: nu a lăsat la preț în ceea ce privește tariful ei pe o cântare. Cu toate că au scăzut concertele, manelista nu se plânge

”Nu mai e același volum de invitații de contracte. Eu nu am lăsat prețul mai jos față de anii trecuți, dar se resimte criza. Au scăzut concertele cam cu 40%. Oricum este bine”, a spus Camen Șerban.

 

Descarca aplicatia DiBi pentru telefonul tau:

  www.dibiradio.ro/iphone  SA www.dibiradio.ro/android 

 

Daca vrei sa fi o persoana informata non stop da un LIKE pe: http://www.facebook.com/dibiradio

  Afla apasand AICI mai multe detalii despre emisiunile DiBi Radio !

COMENTARII ()