Scandal manelistic ! (Detalii AICI!)

Liviu Guță și Daniela Gyorfi au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea manelelor vreme de 5 ani, însă acum totul este istorie pentru că cei doi au ajuns dușmani de moarte. Cântărețul de manele a lansat un atac fără precedent la adresa celei cu care până mai ieri a fost prieten la cataramnă, după cum susține chiar el. Motivul? Daniela Gyorfi l-ar bârfi și "lucra" ca să nu mai fie chemat în emisiuni TV.

"E mitomană, asta și când visează minte!  Eram super prieteni, eram ca frații, dar Daniela a început să vorbească foarte urât despre mine, pune afișe cu mine la spectacole și spune că nu pot să vin, mă 'lucrează' pe la spate ca să nu mai fiu chemat în emisiuni. E invidioasă! Am vorbit cu ea și a început să mă înjure, și am început și eu să o înjur. Eu am ajutat-o, am bagat-o în lumea asta, să facă bani, că dacă mai cânta piesele ei își pierdea și ăia 5 fani. Dacă eu deschid gura vine sfârșitul lumii înainte de termen. (...) Mi-ați botezat copilul pentru publicitate, nu ați venit să-l vedeți de la botez. Lăsați-mă să trăiesc, că am și eu familie", a spus Luviu Guță, luni seara, într-o emisiune la Acasă TV.

Întrebat dacă a existat între el și Daniela Gyorfi mai mult decât o relație profesională, manelistul a spus: "Cum să am eu o relație sexuală cu ea? Am fost la un șpriț cu George Tal, în casă la Daniela, și el m-a întrebat direct: I-ai pus-o Danielei? Am jurat pe Dumnezeu și pe Sfânta Cruce că nu am avut o relație sexuală cu Daniela Gyorfi".


Daniela Gyorfi a refuzat să-i răspundă lui Liviu Guță, însă iubitul ei, George Tal, i-a luat apărarea în conflictul cu manelistul.

"Nu vreau să intru în polemică ieftină cu tine. Ce spui nu ne interesează, ai numărul nostru de telefon dacă vrei să ne spui ceva. Noi avem alt nivel și nu vrea să-ți facă nimeni rău. Cine nu te lasă să trăiești? Suntem noi atât de importanți în viața ta încât să nu te lăsăm să trăiești? Vorbești mult și prost!", i-a spus George Tal.

COMENTARII ()