Afla aici SECRETUL lui Vali Vijelie !

Vali Vijelie (43 de ani), pe numele lui real Valentin Rusu, a povestit mereu cu mândrie despre mama sa, Florica, prima femeie din România care a cântat romanţe la radio. În schimb, despre tatăl său, Boia, a păstrat tăcerea. Motivul este acum lesne de înţeles. Deşi Vali Vijelie a declarat că pe tatăl său îl cheamă Boia, iată că numele acestuia nu figurează şi în actele manelistului, semn că bărbatul, despre care se zvoneşte că era tot cântăreţ, nu s-a obosit să-l recunoască.

Dincolo de drama familială, cartea de identitate a artistului scoate la iveală şi o mai veche ilegalitate legată de adevăratul domiciliu. Chiar dacă locuieşte în Capitală, alături de soţie şi de cei doi copii ai săi, Vali şi-a făcut mutaţie încă din 2009 în localitatea Băbana (jud. Argeş), pentru a obţine mai uşor carnetul auto, aşa cum, de altfel, a procedat şi primarul sectorului 4, Piedone.

Cântăreţul, care mai are doi fraţi şi o soră, a fost crescut de bunica lui din Giurgiu, iar în copilărie muncea pe brânci pentru a câştiga un bănuţ de buzunar. A lucrat chiar şi la o fermă, unde ambala fructe sau mergea la muncă pe câmp. Din ce câştiga îşi lua dulciuri şi rechizite. Lipsit de prezenţa tatălui său, Vali a făcut tot posibilul ca fiul şi fiica lui să nu ducă lipsă de nimic, răsfăţându- i ca pe nişte prinţi.


COMENTARII ()