Adrian Minune si-a tras Ferrari ! (Citeste AICI)

 

 

Manelistul Adrian Minune nu se considera bogat. Cantaretul de manele spune ca a făcut eforturi mari pentru a avea vilă, mașini de firmă, bijuterii și un trai decent.

"Visul meu de mic copil a fost să am Ferrari. Oricum, am făcut sacrificii mari ca să îl cumpăr, dar nu mai zic nimic, că lumea nu crede. Alte mașini nu-mi mai iau, gata! Am 36 de ani și, de acum înainte, trebuie să trudesc pentru copilașii mei", a declarat Adrian Minune, joi, în emisiunea "Poveștiri adevărate", de la Acasă TV.

 

 

A ajuns la fundul sacului?

De curând, familia artistului s-a mărit cu un nou membru. Adrian Minune a devenit unchi, din nou, și spune că și-ar dori să finanțeze botezul micuțului Richard, dar nu știe dacă va putea.

"Dacă avem bani facem botez, dacă nu, nu facem. Este posibil să avem alte priorități. Trebuie să plătim banca, impozite, taxe, leasingul...  Când voi avea bani voi face botezul. Dacă până la urmă nu avem, mergem la biserică și botezăm copilul cum a făcut Ioan cu Mântuitorul", a declarat acesta, precizând că și-ar fi dorit să aibă și el mai mulți copii.

"Din păcate, soția mea, Cati, nu a putut face decât 3 copii. Eu aș fi vrut să am 11. Oricum,  în spatele meu mai sunt 40-50 de persoane pe care le întrețin. Așa a vrut Dumnezeu ca eu să câștig bani de mic și să dau și altora", a spus Minune.


COMENTARII ()