Anul asta impacam ambele sexe ! (Detalii AICI)

Ne intalnim pe 8 martie 2011 sa bem si sa petrecem pana pe data de 9 la ora 9 dimineata "ca sa auda toata tara ca noua ne place viata" ! Va asteptam la petrecerea noastra organizata de Club UnderWorld cu multe concursuri surpriza pentru ambele sexe, muzica si mixuri live, streaptease, invitati de marca, cate un cadou "surpriza" cu autograf primilor 50 sositi la eveniment, DiBi shoturi mocha servite alaturi de echipa DiBi Radio, Karaoke, tombola cu premii, UnderDiBi Cocktail si multe alte surprize incitante si atractive!

Tot in cadrul petreceri va avea loc si un super concurs de biliard, in care se vor premia primele 5 locuri iar trofeul acestui concurs interactiv este “Tacul Bursucului” ! Aceasta mega petrecere are loc in Club Underworld (pasaj pietonal Bucur Obor - Bucuresti) si este dedicata tuturor celor pusi pe distractie ! Pentru rezervari si alte informatii utile dumneavoastra sunati la 0372.905.205 ! Va asteptam cu mic si mare la o noua provocare :)

AICI POTI VIZIONA PROMOUL PETRECERII NOASTRE !

 

Rezervati-va ACUM masa de  minim 4  maxim 6 persoane  la sectorul VIP si beneficiati de urmatoarele pachete promotionale cu numai 200 RON oferite de Club UnderWorld in acea seara !

 

1. Pachet JB: 1 sticla de JB + 3 Red Bull + covrigei + alune + fistic

 

2. Pachet Jack Daniel’s: 1 sticla de Jack Daniel’s + 3 Red Bull + covrigei + alune + fistic

 

3. Pachet Absolut: 1 sticla de Absolut + 3 Red Bull / 1L Santal + covrigei + alune + fistic

 

4. Pachet vin: 3 sticle de vin + 3 ape (minerala) 750 ml + 3 cola + covrigei + alune + fistic

 

Cine poate participa la acest campionat de biliard ?

Toti cei care au trecut de varsta de 14 ani. Participantii la campionatul de biliard trebuie sa nu se afle sub influenta alcoolului sau drogurilor si sa aiba un limbaj si comportament civilizat pe toata durata campionatului. Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.  
 

Se acorda premii?

Da. Se vor acorda: Premiul I, Premiul II si Premiul III.

Se va acorda si un premiu special oferit de DiBi Radio si Grand Production Bursuc.

Cum ma pot inscrie?

Pentru inscriere va rugam sa ne trimiteti datele personale si un numar valabil de telefon pe adresa de e-mail: contact@dibiradio.ro sau sunati dumneavoastra la 0372.905.205

Care este numarul participantilor?

Pentru buna desfasurare a campionatului de biliard, va exista o suma modica de inscriere (Taxa de inscriere 10 lei) iar numarul participantilor nu va depasi 30 persoane. Vom aplica regula primilor 30 inscrisi si confirmati de site-ul nostru. Deci, GRABITI-VA!

 

Ramai alaturi de site-ul nostru pentru a afla noi detalii !

COMENTARII ()