INNA, aproape GOALA in noul clip! (Detalii AICI!)

Videoclipul piesei "Caliente" este destinat în principal publicului din America Latină, aşa cum sugerează chiar şi fanii ei de acolo. "Inna! Mexicanii îţi mulţumesc pentru piesa dedicată în special nouă. Te iubesc!", i-a scris unul dintre fanii încântaţi de imaginile cu frumoasa româncă.

 

Inna apare mai sexy ca niciodată în noul clip. Ea a schimbat mai multe ţinute, toate fiind rochii, iar una dintre ele este atât de transparentă încât lasă la vedere cam tot. Imaginile au fost filmate într-un adeărat paradis, pe plajele superbe din Costa Rica.

 

 

Inna a ajuns una dintre cele mai populare soliste şi în America de Sud, după ce în martie anul aceasta a efectuat un turneu în Mexic, în care a cântat în toate oraşele mari din Ţara cactuşilor: în Acapulco, la Playa Tamarindos, în Cancún, la Plaza Fórum Beach Club, în Mérida, la Hacienda Chichi Suarez, dar mai ales în capitala Ciudad de Mexico, unde a fost primul artist dance care a concertat la Auditorio Nacional.

 

Ca urmare a succesului nesperat înregistrat în ţările sud-americane, solista a realizat videoclipul piesei "Caliente" special pentru această zonă a lumii.

 

 

 

DETALII DESPRE NOUA GRILA DE EMISIUNII DIBI RADIO ONLINE ROMANIA GASESTI APASAND AICI !

 

 

Lasa-ti parerea si tu AICI: http://www.dibiradio.ro/live/index.html

 

Daca vrei sa fi o persoana informata non stop da un LIKE pe: http://www.facebook.com/dibiradio

 

 

 Asculta ACUM DiBi Radio si pe telefonul tau mobil: www.dibiradio.ro/asculta.m3u

COMENTARII ()