Afla AICI de ce sa ras in cap Britney Spears !

Trecutul o urmărește și nu-i dă pace cântăreței Britney Spears. Deși viața ei a intrat pe un făgaș normal, artista se vede implicată într-un nou scandal.

Fostul manager al lui artistei, Sam Lufti, care a dat-o în judecată pe ea şi pe părinţii acesteia pentru calomnie şi încălcarea contractului, a făcut dezvăluiri incendiare încă de la prima audiere în procesul ce a început în această săptămană.

Lufti susţine că Britney a fost dependentă de amfetamine şi că s-ar fi ras în cap pentru a trece de un test privind consumul de droguri.

"Îi plăcea să ia amfetamine. Tot ce a mers rău în viaţa ei era provocat de aceste droguri", a declarat avocatul lui Sam Lufti, conform Daily Mail.

El susţine că aceasta avea reţetă pentru amfetamine şi că lua până la 30 de pastile pe zi înainte de scandalul din 2007, când a fost internată la o clinică de dezintoxicare.

În actele depuse în instanţă, Lufti mai precizează că, în 2007, un câine specializat în detectarea drogurilor a găsit urme de metamfetamină în casa artistei.

Britney se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din  2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase.

Britney Spears (30 ani) are doi băieți cu fostul soț, Kevin Federline - Sean Preston şi Jayden James.

 

Descarca aplicatia DiBi pentru telefonul tau:

  www.dibiradio.ro/iphone  SAU  www.dibiradio.ro/android 

 

Daca vrei sa fi o persoana informata non stop da un LIKE pe: http://www.facebook.com/dibiradio

  Afla apasand AICI mai multe detalii despre emisiunile DiBi Radio !


COMENTARII ()